Ostali na nogama

Scaloni: Ne mogu vjerovati koliko smo patili

"Uz sve udarce koje smo primili kroz finale ostali smo na nogama, a to ovu pobjedu dodatno čini još emotivnijom, pričao je nakon finala Scaloni.
Sport / Qatar 2022 | 18. 12. 2022. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamdeset minuta su bili perfektni. Osamdeset minuta nisu Francuzi napravili ništa, a onda se sve preokrenulo. Za manje od dvije minute, Francuska se vratila u utakmicu. I ne samo vratila, čak je nekako bolje izgledala u preostalom regularnom vremenu i nadoknadi. Nešto slično se Argentini dogodilo u susretu protiv Nizozemske. Ali su se izvukli. Iako su bili u tim produžecima. Protiv Francuske je bila luda kuća, mogli su dobiti jedni i drugi. Na kraju je presudio Martinez. Golman koji je prošao puno toga u svojoj karijeri, od trenutka kada je potpisao za Arsenal.

"Strašno smo patili, ali smo se uvijek uspjeli vratiti. Utakmica je bila strašno zahtjevna, ali naša je sudbina očito da patimo. Sada živimo trenutke o kojima smo sanjali, nemam prave riječi za opisati ovu sreću. Obrana u produžecima? Sva sreća da sam to zaustavio nogom, sva sreća", govorio je Martinez, inače najbolji golman ovog prvenstva.

Izbornik Argentine Lionel Scaloni se danas našao u društvu trenerskih velikana kao što su César Luis Menotti i Carlos Bilardo koji su osvojili prethodne dvije titule s Argentinom.

"Ne mogu vjerovati da smo toliko patili u ovoj utakmici. Ali smo još jednom pokazali da ova momčad stvarno može sve. Ponosan sam na sve, na apsolutno svakog igrača, na sve naše navijače. Uz sve udarce koje smo primili kroz finale ostali smo na nogama, a to ovu pobjedu dodatno čini još emotivnijom. Želim poručiti našim navijačima da uživaju i slave. Ovo je povijesni trenutak za Argentinu. Finale? Bila je to savršena utakmica".

 

Kopirati
Drag cursor here to close