Ronaldo se skoro bio spakirao

Razgovor između Ronalda i Santosa je bio buran

"Razgovor Fernanda Santosa i Cristiana Ronalda večer uoči utakmice sa Švicarskom bio je vrlo buran, a izbornik reprezentacije dopustio mu je odlazak", pišu mediji iz Portugala
Sport / Qatar 2022 | 09. 12. 2022. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerojatno bi se neka druga reprezentacija do sada vratila kući, rezultatski raspala, ali Portugal funkcionira. Izboreno je četvrtfinale, slijedi duel protiv Maroka. Mnogi ih već sada, a posebno nakon utakmice protiv Švicarske u polufinalu. Uz sve probleme koji su vezani za najveću zvijezdu Cristiana Ronaldo.

Ronaldo se prvo "zakačio" s izbornikom nakon što je zamijenjen u susretu protiv Južne Koreje. Nakon toga je završio na klupi, pa nije želio trenirati s igračima koji imaju manju minutažu, nije slavio sa suigračima nakon Švicarske. Tijekom jučerašnjeg dana se pisalo o tome kako je želio napustiti kamp reprezentacije, pa su te natpise demantirali, izbornik, sm Ronaldo, međutim sada se opet govori kako svemu tome ipak ima i malo istine.

"Portugalski nogometni savez demantirao je vijest da je Cristiano Ronaldo prijetio da će da napustiti reprezentaciju tijekom Svjetskog prvenstva kada je saznao da neće biti u startnoj protiv Švicarske," piše u tekstu Recorda i dodaje:

"Potvrđujemo informacije objavljene danas iz više izvora. Razgovor Fernanda Santosa i Cristiana Ronalda večer uoči utakmice sa Švicarskom bio je vrlo buran, a izbornik reprezentacije dopustio mu je odlazak. Razgovor se nastavio, ali se igrač povukao, shvativši da sada nije najbolje vrijeme za tako veliki raskol."

Kopirati
Drag cursor here to close