Nakon šestice Švicarskoj

Santos: Nemam problema s Ronaldom

"Ramos je drugačiji igrač od Ronalda, neću opet objašnjavati zašto sam izabrao njega. Nema nikakvih problema s našim kapetanom. Prijatelji smo već godinama" objasnio je Santos.
Sport / Qatar 2022 | 07. 12. 2022. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale Europskog prvenstva 2016. godine. Igrala se 26. minuta kada je Cristiano Ronaldo u suzama napustio teren. Morao je zbog ozljede. Bez Ronalda protiv domaćina Francuske, šanse nisu velike svakako bez obzira na sve.

Tamo negdje na deset minuta prije kraja Santos na teren pošalje Edera i ovaj u 109. minuti zabije gol za titulu prvaka Europe. Sada je ostavio Ronalda na klupi, na teren je poslao 21-godišnjeg igrača Benfice, Goncala Ramosa koji će kasnije odigrati perfektnu utakmicu.

"Ovo je bila vrlo uspješna večer s pristupom i koncentracijom u svim trenucima, ali sada je važno spustiti se na zemlju. Ramos je drugačiji igrač od Ronalda, neću opet objašnjavati zašto sam izabrao njega. Nema nikakvih problema s našim kapetanom. Prijatelji smo već godinama. Razgovarali smo uoči utakmice i nije mu smetala moja odluka. On je primjer svima", naglasio je Santos koji se dotakao i reprezentacije Maroka.

"Igramo opet za četiri dana. Ne znam zašto su nas svi već vidjeli u duelu protiv Španjolske u četvrtfinalu. Sada je tu Maroko i ono čega se ja sjećam je da su nas namučili u Rusiji prije četiri godine", zaključio je Santos.

Kopirati
Drag cursor here to close