Zabio nakon 49 sekundi po ulasku

Rashford treći najbrži strijelac s klupe u povijesti

Na ovoj listi igrača s klupe koji su postigli gol, prvi je za sada Danac Ebbe Sand koji je 1998. zabio samo 16 sekundi po ulasku u igru protiv Nigerije. Dvije sekunde više trebale su Richardu Moralesu na susretu Urugvaja protiv Senegala 2002.
Sport / Qatar 2022 | 21. 11. 2022. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za reprezentaciju Engleske je debitirao 27. svibnja 2016. godine, protiv Australije u prijateljskoj utakmici. U prvom dodiru je nakon samo tri minute igre postigao gol, Roy Hodgson ga je pozvao u reprezentaciju tražeći igrača koji je sličan Vardyju, Rooneyju i Sturridgeu.

Danas je Marcus Rashford ušao protiv Irana u 71. minuti i zabio gol. Nakon samo 49 sekundi. Peti u današnjem duelu, svoj dvanaesti, treći najbrži u povijesti za igrače s klupe.

Na ovoj listi igrača s klupe koji su postigli gol, prvi je za sada Danac Ebbe Sand koji je 1998. zabio samo 16 sekundi po ulasku u igru protiv Nigerije. Dvije sekunde više trebale su Richardu Moralesu na susretu Urugvaja protiv Senegala 2002. u Južnoj Koreji, a onda na red dolazi Rashford kojemu je ovo bio 13. pogodak u 47. nastupu za Tri lava.

Englezi su inače bili i na rubu da izjednače svoju najveću pobjedu u povijesti Mundijala, onu od 6:1 nad Panamom iz Rusije prije četiri godine, ali ih je Iran drugim golom spriječio u sudačkoj nadoknadi.

Kopirati
Drag cursor here to close