Još jedna smrt na Svjetskom

Preminuo producent ITV-a u Kataru

Ovo je za Rogera bilo osmo svjetsko prvenstvo na kojem je radio. Ulogu tehničkog direktora Pearce je obavljao od 2008. godine.
Sport / Qatar 2022 | 13. 12. 2022. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovakvim vijestima kao da nema kraja u Kataru. Još jedan novinar je preminuo tijekom ovog prvenstva, a radi se o tehničkom direktoru ITV Sporta Rogeru Pearceu. Ovo je za Rogera bilo osmo svjetsko prvenstvo na kojem je radio. Ulogu tehničkog direktora Pearce je obavljao od 2008. godine. Prije nego što će doći na ITV 2001. godine, radio je za nekoliko medijskih kuća.

"Imamo dosta tužnih vijesti u Kataru. Preminuo je naš tehnički direktor Roger Pearce koji je izvještavao sa svog osmog Svjetskog prvenstva. Roger je bio veoma cijenjena ličnost u svom poslu, a u ITV-u je bio zadužen za logistiku i planiranje izvještavanja o događajima, kao što su Svjetsko i Europsko prvenstvo u nogometu i Svjetsko prvenstvo u ragbiju. Uvijek je imao osmjeh na licu i mogao je izmamiti osmjeh kod drugih ljudi.Bio je potpuno posvećen, profesionalan, šarmantan i iznimno popularan, nedostajat će mnogim ljudima u TV industriji i kod kuće. On je bio čovjek koji se brinuo da u vaše domove dođe slika s velikih takmičenja", rekao je reporter i kolega Mark Pougatch.

Kopirati
Drag cursor here to close