Stigli Hercegovci

Za Bljesak iz Dohe: Vatrena atmosfera uoči Argentine

Djelić atmosfere iz Dohe poslali su i nama, a kakva euforija vlada na ulicama pogledajte u nastavku.
Sport / Qatar 2022 | 13. 12. 2022. u 15:44 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni navijači hrvatske reprezentacije zaputili su se na polufinalnu utakmicu Hrvatske i Argentine koja će se odigrati u 20:00 sati po našem vremenu.

Foto: Čitatelj / Hrvatski navijači okupirali plažu ispred hotela Vatrenih

Naime, navijači koji su jutros iz Splita poletjeli charter letom sretno su stigli u Dohu te se priključili ludoj atmosferi. Podsjetimo, na tom letu bilo je i 29 Hercegovaca od kojih su dvojica Mostaraca.

Djelić atmosfere iz Dohe poslali su i nama, a kakva euforija vlada na ulicama pogledajte u nastavku. 

Podsjetimo, ponovno su navijači danas napravili show ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska reprezentacija. Kako su prenijeli hrvatski mediji, "plaža je bila premala da bi primila sve navijače koji su došli pozdraviti Vatrene".

Utakmica Hrvatske i Argentine igra se večeras u 20 sati, a finale Svjetskog nogometnog prvenstva na rasporedu je u nedjelju, 18. prosinca.

Hrvatska i Argentina dosad su odmjerile snage pet puta, a omjer je izjednačen: po dvije pobjede ima svaka reprezentacija, a jedan je susret završio remijem. Na svjetskim prvenstvima smo se susreli dvaput, omjer je izjednačen, ali uz 3-1 gol-razliku u koristi Vatrenih.

Kopirati
Drag cursor here to close