Čapljinka na meti kritika

Najvatrenija hrvatska navijačica razljutila javnost

Najvatrenija hrvatska navijačica razljutila javnost
Sport / Qatar 2022 | 25. 11. 2022. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"I evo ljudi nećete vjerovati s kim danas imam intervju...s ProSieben", pohvalila se još jučer na svom Instagramu trenutno najvruća hrvatska roba na Svjetskom prvenstvu, navijačica Ivana Knoll koju je svijet upoznao kao Knoll Doll.

I dok zbog blijede igre Vatreni trenutno ne zanimaju nikog, u apartmanu Ivane Knoll redaju se svi, kako ih je sama nabrojala, od New York Posta preko The Suna do Daily Maila, prenosi Jutarnji.hr

Obećano ispunjeno - danas je Knoll objavila i video sa snimanja za njemačku televiziju, dok šeće u jednodijelnom navijačkom badiću uz more uz zalazak sunca, ali raspoloženje bi joj mogli pokvariti komentari pratitelja, kojih na profilu ima oko 606 tisuća.

"Sram te bilo, zašto ne poštuješ tuđu kulturu i religiju", samo je jedan od negativnih komentara.

I dok su je neki branili govoreći da nema što poštovati jer smatraju da su pravila odijevanja prerigorozna, a ne poštuju se druga ljudska prava, drugi su sve okrenuli na zezanciju.

Ivana Knoll već dulje plijeni pažnju svojim fotografijama i video isječcima na Instagramu. Modelingom se bavi od svoje 18. godine. Snimila je brojne reklame, nosila revije, bila je Miss Zagreba, Miss Medija..., no najpoznatija je po svojim 'vatrenim' fotografijama koje rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Izlet u Katar joj je očito i unosna poslovna prilika jer samo u dva dana pokupila je gotovo 30 tisuća pratitelja više, a nakon intervjua za svjetske tabloide možda joj još više poleti i njena modna linija - CROkini kupaći kostimi. koje dizajnira već tri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close