Poruka kapetana

Modrić: ''Ako moram u mirovinu da budemo prvaci, odmah to potpisujem''

Cristiano Ronaldo rekao je da će u mirovinu ako osvoji Svjetsko prvenstvo, Luka je otkrio kako on razmišlja o tome.
Sport / Qatar 2022 | 22. 11. 2022. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić predvodit će hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a uoči Maroka danas je odgovarao na pitanja novinara, piše Sport Klub.

Na početku je kapetan Vatrenih rekao: ''Nisam donio nikakvu odluku o ostanku u Real Madridu. Na umu mi je samo Svjetsko prvenstvo i reprezentacija, a do kud ćemo stići ćemo vidjeti. Vjerujemo u naše mogućnosti, moramo biti skupa kao u zadnjim utakmicama i ako ćemo tako igrati možemo očekivati puno pozitivnih stvari. Čeka nas teška utakmica''.

''Osjećam se jako dobro. Naravno da postoji ta pozitivna trema, ali sretan sam što sam četvrti put na Svjetskom prvenstvu i što ću predvoditi Hrvatsku. Jako dobro smo radili ovih pet dana od kad smo tu. Trenirali smo ujutro da se priviknemo na vrijeme u kojemu ćemo igrati, a ekipa diše super'', dodao je.

Upitan je da usporedi Rusiju i Katar te u kakvom je fizičkom stanju.

''Ne volim uspoređivati te godine. Ja sam u jako dobrom fizičkom stanju što sam pokazao i u klubu i u reprezentaciji. Osjećam se dobro, spreman sam i zdrav, što je najvažnije. Nema smisla uspoređivati ovo danas i ono što je bilo'', rekao je Modrić.

Cristiano Ronaldo rekao je da će u mirovinu ako osvoji Svjetsko prvenstvo, Luka je otkrio kako on razmišlja o tome.

''Daj bože da se to dogodi. Ako se ja moram umiroviti da budemo prvaci, odmah ću to potpisati. Navijačima poručujem da ćemo dati maksimum i da ćemo napraviti sve da budu ponosni našim igrama. Predstavit ćemo Hrvatsku na najbolji način, a oni će nam biti podrška'', navdeo je.

Senatora Vatrenih zapalo je pitanje što Dalić mora napraviti da se ponovi Rusija.

''Mora ponoviti sve kao u Rusiji, ha, ha. Mogli bismo o tome puno pričati. Od kad je Dalić s nama, doveo nas je na visoke razine. Ostvario je sve rezultate koji su se očekivali, a i puno više. On je i dalje isti, radi stvari koje je radio i prije, a mi smo s njim jako zadovoljni. Lider je, ima znanje i samo mora samo ostati ovakav kakav je'', kazao je.

Na kraju i Marokanci.

''Razmišljamo samo o Maroku, tek ćemo kasnije o ostalim stvarima. Uvijek je jako važno kak otvoriš natjecanje i Maroko nam je krucijalan. Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo odigrati utakmicu na razini Lige nacija. Oni su odličan i težak protivnik i sutra nam je ključna utakmica'', navodi Sport Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close