Damien Duff nema dvojbi

Mbappe? Pa on ne može Messiju očistiti kopačke!

"Gledajući Messija u njegovom najboljem izdanju kada je imao 23, 24 ili 25 godina, pa današnji Mbappe ne može očistiti njegove kopačke! Govorimo o najboljoj verziji obojice igrača, nema tu nikakve rasprave".
Sport / Qatar 2022 | 15. 12. 2022. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PSG / Messi i Mbappe, klupski suigrači, odlučit će o naslovu svjetskog prvaka

Francuska i Argentina će u nedjelju odlučiti o novom ili starom svjetskom prvaku, a u fokusu će biti zvijezde dvije momčadi - Kylian Mbappe i Lionel Messi.

Tko je bolji igrač? Pitanje jest koje se povlači po medijima, ali i među navijačima u danima pred veliko finale, a svoje mišljenje dao je i nekadašnji irski reprezentativac i član Chelseaja Damien Duff.

"Koliko je dobar Messi? Ili koliko je bio dobar? Gledajući Messija u njegovom najboljem izdanju kada je imao 23, 24 ili 25 godina, pa današnji Mbappe ne može očistiti njegove kopačke! Govorimo o najboljoj verziji obojice igrača, nema tu nikakve rasprave. Messi je najbolji igrač svih vremena", zaključio je Duff.

Francuska i Argentina utakmicu finala odigrat će u nedjelju od 16 sati na stadionu Lusail.

Damien Duff je za Republiku Irsku odigrao 100 utakmica (8 pogodaka).

Seniorsku karijeru započeo je u Blackburn Roversu (185 nastupa), potom je igrao za Chelsea (81), Newcastle United (69), Fulham (130), da bi karijeru okončao u Shamrock Roversima (9), uz prethodnu jednogodišnju australijsku avanturu u Melbourneu (15).

Kopirati
Drag cursor here to close