Kolo Muani

Junak za 44 sekunde

I onda je ušao u povijest, obilježio svoju karijeru koja je još na početku, barem što se tiče reprezentacije. Njemu su u polufinalu protiv Maroka bile potrebne 44 sekunde da zabije gol po ulasku u igru.
Sport / Qatar 2022 | 14. 12. 2022. u 23:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poziv u reprezentaciju Kolo Muani je zaslužio sjajnim partijama prije svega u dresu Eintrachta. Tamo je postavio novi bundesligaški rekord s devet asistencija u prvih 13 ligaških utakmica. Igrao je za mladu reprezentaciju, pa na Olimpijadi, a onda je dobio poziv za seniorsku reprezentaciju.

Odigrao je jednu minutu protiv Austrije, devet kontra Danske, te cijelih devedeset minuta na ovom prvenstvu protiv Tunisa. I onda je ušao u povijest, obilježio svoju karijeru koja je još na početku, barem što se tiče reprezentacije. 

Njemu su u polufinalu protiv Maroka bile potrebne 44 sekunde da zabije gol po ulasku u igru. Gol koji ima svoju težinu jer je osigurao ulazak Francuske u finale. U ovom trenutku ispred njega su Richard Morales reprezentativac Urugvaja koji je postigao gol nakon 16 sekundi po ulasku u igri na Svjetskom prvenstvu 2002. godine protiv Senegala te Danac Ebbe Sand koji je u susretu osmine finale na terenu proveo 26 sekundi prije nego što je postigao gol Nigeriji.

Kopirati
Drag cursor here to close