Znakovita poruka

Joško Gvardiol postaje najskuplji branič ikad?

Sve su oči svjetske nogometne javnosti uperene na Katar, gdje se ovih dana igra za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva, ali to ne znači da miruje "mercato", dapače...
Sport / Qatar 2022 | 29. 11. 2022. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alfredo Pedulla, poznati talijanski novinari plasirao je zanimljivu glasinu glede hrvatskog nogometnog reprezentativca Joška Gvardiola, kojem se predviđa veliki transfer:

"Chelsea – Joško Gvardiol: radovi u tijeku", znakovito je napisao talijanski novinar na svom Twitter profilu i rasplamsao maštu navijača londonskog kluba.

Nije prvi put da se Gvardiol spominje kao potencijalno pojačanje Bluesa, o tome se naveliko pisalo u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka.

Navodno je ljetos na adresu RB Leipziga stigla ponuda u visini od 90 milijuna eura za hrvatskog braniča, ali njemačkom bundesligašu nije bilo do prodaje, piše Gol.hr.

Tada su njemački, ali i engleski novinari kazali da će se pregovori nastaviti u zimskom prijelaznom roku i čini se da sve ide u tom smjeru. Hoće li talentirani Hrvat već ove zime preseliti na Stamford Bridge, tek ćemo vidjeti, ali nastavi li s dobrim igrama u dresu reprezentacije njegova bi cijena mogla još malo porasti.

To znači samo jedno – Gvardiol bi mogao postati najskuplji branič ikad. Za sada je na prvom mjestu Harry Maguire, ali 20-godišnji Hrvat mogao bi ga vrlo brzo nadmašiti. Na drugom je mjestu sjajni branič Liverpoola Virgil Van Dijk.

Kopirati
Drag cursor here to close