"Moja domovinaaa...", orilo se Dohom

VIDEO | Hrvatski navijači 'razmotali' zastavu dugu 200 metara

Prvotno je bilo zamišljeno da se to napravi još u utorak, ali je prvo zapela zastava na carini, potom se danas ujutro malo kasnilo, ali sve je na koncu uspjelo.
Sport / Qatar 2022 | 23. 11. 2022. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na glavnoj gradskoj tržnici/šetnici Souq Waqifu hrvatski navijači razvili su 100 kilograma tešku i 200 metara dugu zastavu koju su donijeli iz Crikvenice.

Zastava koja već 20 godina putuje za hrvatskom reprezentacijom bila je atrakcija i u Dohi. Prolaznici, navijači drugih reprezentacija ostali su u čudu kada su negdje oko 9 sati po lokalnom, sedam po hrvatskom vremenu, ludi Hrvati napravili show u centru grada.

Prvotno je bilo zamišljeno da se to napravi još u utorak, ali je prvo zapela zastava na carini, potom se danas ujutro malo kasnilo, ali sve je na koncu uspjelo, pišu Sportske novosti

"Moja domovinaaa...", orilo se Dohom.

"Bježite ljudi, bježite iz gradaaaa...", pjevala se najveće hrvatska navijačka uspješnica.

"Donijeli smo najveću navijačku zastavu. Bilo je dosta naporno. Imali smo problema na carini, ali na kraju je sve prošlo u redu, 'dopeljali' smo je u centar Dohe da damo podršku našim igračima i našoj reprezentaciji. Pratit ćemo ih do finala. Nadamo se da ćemo podignuti pehar, da svi zajedno odemo sretni kući. Pozdrav cijeloj Hrvatskoj i Crikvenici", rekao je za Sportske novosti Bruno Dobrinić iz Crikvenice, koji je uz Dadu Čora jedan od glavnih organizatora ovih akcija. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close