Osjeća se napetost

Hladan susret Fernandes - Ronaldo

Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako se Ronaldo rukuje s Fernandesom. Ne znamo kako je to prije izgledalo, ali je ovaj put to bilo poprilično hladno.
Sport / Qatar 2022 | 15. 11. 2022. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski klubovi imaju svoja pravila kada su u pitanju odnosi s medijima. U nekim slučajevima su pravila rigorozna u nekim ne.
Intervju Cristiana Ronalda, u kojem je sasuo paljbu na Manchester United i trenera Erika ten Haga je podigao najveću moguću prašinu, iako još uvijek nije objavljen u cijelosti. To je zgrozilo sve u klubu, koji pak u dogovoru s odvjetnicima priprema kaznu za taj istup.

Kakav će to odgovor biti, tek možemo nagađati, ali iz engleskih medija može se iščitati kako neće biti blagi, spominje se kazna od milijun funti, (bio bi kažnjen i više ali po pravilnicima FIFA-e ne može), raskid ugovora. U tom slučaju Ronaldo bi bio isplaćen do kraja ugovora, koji je vrlo unosan. Ugovor mu vrijedi do lipnja sljedeće godine, a jamči mu još oko 20 milijuna eura bruto. Umanjeno za 1,14 milijuna eura kazne...

Prema pisanju engleskih medija, United će pričekati da u javnost izađe sadržaj kompletnog intervjua u srijedu i četvrtak, a onda će odvjetnici krenuti s pravnim dijelom posla. Dok je Ronaldo naravno u Kataru s reprezentacijom, odnosno na pripremama pred početak prvenstva.

Čini se kako je napetost iz Uniteda prebačena i u pojedine dijelove svlačionice Portugala, posebno tamo gdje ima još nekih igrača iz ovog kluba. Kamere su uhvatile susret Ronalda i Brune Fernandesa, koji je bio sve, samo ne topao. Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako se Ronaldo rukuje s Fernandesom. Ne znamo kako je to prije izgledalo, ali je ovaj put to bilo poprilično hladno.

Video: Pozdrav Fernandesa i Ronalda 

Kopirati
Drag cursor here to close