Nije spreman

Kimpembe neće u Katar

" Nažalost posljednji testovi su pokazali da nisam spreman garantirati 200%-tnu izvedbu. Ne želim destabilizirati grupu, želim svojim suigračima sve najbolje i bit ću njihov najveći navijač", napisao je Kimpembe
Sport / Qatar 2022 | 14. 11. 2022. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Presnel Kimpembe je još jedan igrač koji neće putovati u Katar. Nije ozljeđen, nije u svađi s izbornikom, jednostavno ovaj igrač PSG-a, ne želi putovati na SP jer nije spreman.

Ne događa se često da igrači sami priznaju kako ne žele igrati na velikoj smotri iz ovog razloga ali eto događa se. Kimpembe tijekom sezone ima velikih problema s ozljedama, 15 minuta koliko je dobio u jučerašnjem srazu PSG-a i Auxerrea, očigledno je bilo više nego dovoljno da shvati kako jednostavno to nije to.

" Nakon raznih testova s osobljem iz PSG-a i francuske reprezentacije odlučio sam se za povlačenje iz reprezentacije za Svjetsko prvenstvo. Kao što svi znaju, ja sam uvijek spreman za borbu za reprezentaciju, jako sam ponosan što sam imao priliku da ponovo igram na ovom prestižnom natjecanju, ali nažalost posljednji testovi su pokazali da nisam spreman garantirati 200%-tnu izvedbu. Ne želim destabilizirati grupu, želim svojim suigračima sve najbolje i bit ću njihov najveći navijač", napisao je Kimpembe u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Francuski izbornik Dider Deschamps odmah je reagirao i umjesto njega pozvao 24-godišnjeg igrača Monaca Axela Disasija koji još uvijek nema niti jedan nastup za ‘Tricolore‘.

Kopirati
Drag cursor here to close