Danci razočarali na startu

Hjulmand: Naša se situacija komplicira, ali nije gotovo

"S jednim osvojenim bodom naša se situacija komplicira u skupini. No, ništa još nije gotovo, dvije su utakmice ispred nas. Nakon svega mogu reći da se u ni jednom trenutku utakmice protiv Tunisa nismo osjećali ugodno na terenu" naglasio je Hjulmand.
Sport / Qatar 2022 | 23. 11. 2022. u 01:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Puno više se očekivalo od reprezentacije Danske u duelu protiv Tunisa. Međutim, ni bod nije loš na otvaranju, iako ne garantira prolaz dalje. Jedni i drugi imaju iste protivnike, s tim da ipak Danske ima veće šanse protiv Francuske. Iako ako se gledaju Francuzi, Danci će morati ponuditi puno, puno više ako ih žele savladati.

"Loše smo otvorili utakmicu i kasnije nam je bilo teško podići razinu naše igre. Bili smo dosta nervozni, a i vrlo često prespori u reakcijama. Naravno da smo očekivali pobjedu, a sada s jednim osvojenim bodom naša se situacija komplicira u skupini. No, ništa još nije gotovo, dvije su utakmice ispred nas. Nakon svega mogu reći da se u ni jednom trenutku utakmice protiv Tunisa nismo osjećali ugodno na terenu" naglasio je Kasper Hjulmand.

Kopirati
Drag cursor here to close