Skandal u Kataru

Eto‘o nasrnuo na snimatelja, udario ga koljenom u glavu

"Počeo ga je loviti bez kontrole. Navijač uzima kameru i tu Eto‘o griješi. Umjesto da ode, on zadaje udarac", prepričava Ricardo López Juárez, novinar La Opiniona koji je svjedočio događaju.
Sport / Qatar 2022 | 06. 12. 2022. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samuel Eto‘o se u Kataru nalazi u ulozi jednog od ambasadora Svjetskog prvenstva istovremeno obavlja funkciju predsjednika Nogometnog saveza Kameruna.

Još za vrijeme igračke karijere imao je zanimljive stavove, znao je ulaziti u sukobe s trenerima, suigračima, međutim, sada je u Kataru prešao crtu. Kamera je uhvatila bivšeg asa Barcelone kako u Kataru napada i koljenom u glavu udara čovjeka koji ga je snimao ispred Stadiona 974 u Dohi.

Kadrovi koji kruže društvenim mrežama prvo su prikazali kako bivši nogometaš u dobrom raspoloženju pozira s fanovima, ali i kako nedugo nakon toga u potpunosti gubi živce u trenucima dok ga jedan muškarac počinje snimati kamerom.

Video: Incident nakon utakmice Brazil - Južna Koreja 

Dio medija javlja da je napadnuti muškarac YouTuber, ali više informacija o njemu, kao i to postoji li povijest između njih dvojice, trenutno nije poznato.

"Nisam razumio što su govorili. Čuo sam kako Eto‘o razmjenjuje riječi s navijačem u ljutitom tonu. Počeo ga je loviti bez kontrole. Navijač uzima kameru i tu Eto‘o griješi. Umjesto da ode, on zadaje udarac", prepričava Ricardo López Juárez, novinar La Opiniona koji je svjedočio događaju.

Kaže i da se sam uplašio nogometne legende.

"Htio sam vidjeti što se dogodilo, a onda je Eto‘o krenuo prema meni, mislio je da ga u tim trenucima snimam, suočio se sa mnom i tad sam mislio da će me napasti. Pitao sam ga što se dogodilo, ali nije mogao artikulirano pričati koliko je bio ljut", objasnio je.

Kopirati
Drag cursor here to close