"Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove"

Dodik "Orlovima": Vi ste naši najveći veleposlanici!

"Nama u RS uvijek ste bili i bit ćete više od sportaša, ponos nacije i naši najbolji i najveći veleposlanici", napisao je Dodik.
Sport / Qatar 2022 | 02. 12. 2022. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske i čelnik SNSD-a Milorad Dodik oglasio se na Twitteru povodom utakmice između Srbije i Švicarske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

"Dragi 'Orlovi',

U konkurenciji nogometno daleko razvijenijih i jačih zemalja, već ste postigli veliki podvig plasmanom na ovo najprestižnije nogometno natjecanje. Uzletjeli ste visoko ka smotri najboljih nogometaša svijeta, svjesni težine i napora koji morate uložiti na terenu.

Za pohvalu i divljenje je to što svijetom pronosite pozitivan glas i sliku o nama i što ste postali uzor mladima u RS, Srbiji i širom svijeta gdje živi naš narod.

Nama u RS uvijek ste bili i bit ćete više od sportaša, ponos nacije i naši najbolji i najveći veleposlanici.

S velikim ushićenjem i pažnjom pratit ćemo vašu igru, a vi budite neustrašivi, nepokolebljivi, sinonim pobjede i tako do kraja!

Svi Srbi, ma gdje živjeli, pružaju vam veliku podršku, željni vaših golova, smjelosti i odlučnosti na terenu. Svim srcem vjerujemo da su pred vama nova pobjeda i veliki uspjeh, koje ćete postići uz pomoć zajedničkog truda, odlučnosti, vjere i sna.

Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove, što ćete, uvjeren sam, pokazati i večeras. Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja.

Do pobjede, 'Orlovi'", napisao je Dodik na Instagramu.

Kopirati
Drag cursor here to close