Hoće li ostati na klupi?

Deschamps: Nakon svega teško je ovo probaviti

Bilo je emotivno, ali na kraju ipak okrutno. Bili smo jako blizu osvajanja još jednog zlata. Naš san se nije ostvario" pričao je Didier Deschamps.
Sport / Qatar 2022 | 18. 12. 2022. u 23:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do finala je sve izgledalo idealno. Pa nitko nije pričao kako pojedini igrači nedostaju, je li Deschamps bio u pravu kada je u pitanju Benzema, je li griješi taktički? Još je nakon ulaska u polufinale potvrđen njegov ostanak na klupi, dok je Zidane ostavljen po strani. Sada je pitanje kakva će situacija biti u javnosti nakon poraza u finalu, iako Deschamps na klupi Francuske radio sjajan posao. Finale Eura, naslov svjetskog prvaka, pa finale bez pet - šest super važnih igrača. Nije bilo lako reći bilo što nakon što se Francuska vratila na 0:2, pa na 2:3. I izgubila. 

"Uložili smo mnogo energije i srčanosti da bismo se vratili u ovu utakmicu, a kad smo se vratili niotkuda, opet nam je pobjegla (pobjeda). Zato je to još teže probaviti, ali moram prihvatiti. Naši protivnici pokazali su veliku kvalitetu i agresivnost. Bilo je emotivno, ali na kraju ipak okrutno. Bili smo jako blizu osvajanja još jednog zlata. Naš san se nije ostvario" pričao je Didier Deschamps. Izbornika su novinari malo pitali i o suđenju.

"Volio bih da me niste pitali kakvo je bilo suđenje. Moram da budem oprezan što ću reći. Bilo je kako je bilo… Mogao je suditi i gore, ali sigurno je mogao da sudi bolje. Prije finala sam rekao da je Argentina imala sreće. Neću reći ništa drugačije ni nakon ove utakmice. Razgovarao sam sa sucem lično, ali neću sad ići u detalje" istakao je Deschamps.

Kopirati
Drag cursor here to close