Po deset ili više minuta

Collina o sudačkim nadoknadama na ovom prvenstvu

"Razmislite ako smo vidjeli tri gola, slavlje traje oko minute, minute i pol. Tako da s time već gubite pet minuta. Želimo biti precizni, a ako se uključi VAR to je već izračunato na vrlo precizan način", zaključio je Collina.
Sport / Qatar 2022 | 22. 11. 2022. u 00:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Definitivno se nismo navikli na nešto ovako. Na sudačke nadoknade koje su izuzetno velike, koje traju po desetak pa i više minuta. Na utakmici Engleske i Irana bilo je 10 minuta nadoknade pri rezultatu 6:1 u drugom poluvremenu. Pierluigi Collina objasnio je zašto je nadoknada na ovom velikom natjecanju tolika.

"Već se u Rusiji izgubljeno vrijeme preciznije nadoknađivalo, a rekli smo svima da ne budu iznenađeni ako vidimo četvrtog suca s velikom brojkom koja pokazuje nadoknadu. Bilo to šest, sedam, osam minuta. Ako želite više vremena u igri, potrebno je više nadoknade”, rekao je Collina pa nastavio:

"Razmislite ako smo vidjeli tri gola, slavlje traje oko minute, minute i pol. Tako da s time već gubite pet minuta. Želimo biti precizni, a ako se uključi VAR to je već izračunato na vrlo precizan način", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close