Nije bilo ruganja, provociranja, nepoštivanja

Bukari: Preplavile su me emocije

"Moj odgoj mi ne dopušta da ne poštujem starije, a kamoli jednog od svojih idola" istaknuo je u svojoj objavi 23-godišnji ganski reprezentativac.
Sport / Qatar 2022 | 25. 11. 2022. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo ima svoj način proslave golova. Već duže vremena i to je ono na što se navikli. Međutim, na utakmici protiv Gane smo vidjeli nešto slično u režiji Osmana Bukarija.

U 89. minuti nakon ulaska u igru ovaj igrač je postigao gol za 2:3, na asistenciju Rahmana Babe. Nakon gola je Bukari otrčao prema rubu igrališta i svoj pogodak proslavio identično kao što to inače čini Ronaldo ("siu" proslava). Mnogi su skloni tvrdnji da se igrač Crvene Zvezde tako provocirao Ronalda, da se malo narugao. Ipak, sam Bukari je dao objašnjenje.

"Primijetio sam da je moja proslava izazvala komentare u kojima se tvrdi da sam pokazao nepoštovanje prema Ronaldu. To je netočno. Preplavile su me emocije u trenutku kad sam postigao pogodak za svoju zemlju u svom debiju na Svjetskom prvenstvu, što je dovelo do mog slavlja. Moj odgoj mi ne dopušta da ne poštujem starije, a kamoli jednog od svojih idola" istaknuo je u svojoj objavi 23-godišnji ganski reprezentativac.

Kopirati
Drag cursor here to close