Brazilci zabrinuti

Neymar fauliran najviše od svih igrača na jednoj utakmici- devet puta

"Teška utakmica, ali oduvijek ju je bilo najvažnije pobijediti. Čestitam momčadi, prvi korak je napravljen, još šest... - napisao je Neymar
Sport / Qatar 2022 | 25. 11. 2022. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka kada je napustio teren krenule su špekulacije. O kakvoj se ozljedi Neymara radi? Koliko je nezgodna? Podsjećamo, najveća zvijezda reprezentacije Brazila je napustio igru u 79. minuti, a nešto kasnije su ga kamere uhvatile kako plače na klupi.

Mnogi su pomislili da je riječ o ozbiljnoj ozljedi. Iako su se pojedini mediji raspisali o tome kako su Brazilci "ciljano" prekršajima zaustavljali Mitrovića, međutim statistike kaže nešto drugo. Niti jedan igrač u dosadašnjem dijelu SP-a nije na jednoj utakmici bio toliko fauliran kao Neymar - devet puta. Brazilski navijači su uplašeni, tijekom današnjeg dana će čekati informacije o težini ozljede.

Naravno u takvim situacijama treba pričekati, vidjeti, jer nakon utakmice je teško bilo kakve prognoze davati, ponajviše zbog otekline. Tek danas nakon snimanja i same reakcije gležnja, situacija će biti jasnija. Ako ligamenti nisu oštećeni, Neymar će krenuti s procesom oporavka, ali je veliko pitanje hoće li biti spreman za narednu utakmicu. Ako snimci pokažu nešto drugo, onda je po svemu sudeći prvenstvo za Neymara završeno.

"Teška utakmica, ali oduvijek ju je bilo najvažnije pobijediti. Čestitam momčadi, prvi korak je napravljen, još šest... - napisao je Neymar aludiravši, jasno, na broj pobjeda koji do kraja turnira u Kataru treba Brazilcima da dođu do nove, ukupno šeste titule svjetskih prvaka u povijesti.

"Radi o distorziji, na zglobu se pojavila oteklina. Važno je kako će reagirati. Već smo započeli s tretmanom i moramo biti mirni i strpljivi. Teško je procijeniti koliko je teška ozljeda", rekao je iječnik reprezentacije Rodrigo Lasmar

Kopirati
Drag cursor here to close