Stojković na udaru nakon ispuštena dva boda

Bogdanović: Nisam vidio da neko lošije vodi utakmicu kao Piksi

"Nikada nisam vidio da neko lošije vodi utakmicu na velikom takmičenju, kao Dragan Stojković danas - užasno. Da vi kod 3:1, kada vam se ekipa vratila, da pustite petoricu na visoki presing, da deset minuta ne zna te gdje tko udara", pojasnio je Rade.
Sport / Qatar 2022 | 28. 11. 2022. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rade Bogdanović je karijeru počeo graditi u Željezničaru, najbolji posao je napravio u Južnoj Koreji gdje je nosio dres Pohang Atomsa, danas Steelersa. Kasnije je mijenjao dresove od Atletico Madrida, Brede, Werdera do Arminije. Posljednjih godina je gotovo običajan gost RTS-a u analizi utakmica.

Od Lige prvaka, do nastupa reprezentacije. Naravno sada je tu, kada su u pitanju utakmice Svjetskog prvenstva. Poznat je po svojim komentarima, bez dlake na jeziku, uglavnom. Danas je u svom stilu pojasnio što se dogodilo reprezentaciji Srbije.

"Ne okrivljujem danas igrače ni za što. Nemaju fizičku spremu, a kada nemaš to, onda nemaš koncentraciju. Moram ovo da kažem, razmišljao sam i moram da kažem. Mi smo danas odigrali utakmicu, a da nismo imali izbornika na klupi. Nikada nisam vidio da neko lošije vodi utakmicu na velikom takmičenju, kao Dragan Stojković danas - užasno. Da vi kod 3:1, kada vam se ekipa vratila, da pustite petoricu na visoki presing, da deset minuta ne zna te gdje tko udara. Kao trener na klupi morate da razmišljate, daj da se malo vratim, kukao sam kako fizička sprema nije dobra. Izlaskom Pavlovića je nastao potop. Te izjave koje je pravio, života mi, nikako neće ući u glavu i razumjeti što je htio", dodao je Bogdanović.

Kopirati
Drag cursor here to close