Proglašen neradni dan

Bin Salman poslao avion po teško ozlijeđenog Al Shahranija

Mediji Bliskog istoka potvrdili su da je pretrpio prijelom čeljusti i kostiju lijeve strane lica. Potrebna mu je brza kirurška intervencija zbog unutarnjeg krvarenja.
Sport / Qatar 2022 | 22. 11. 2022. u 23:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završnica utakmice je bila paklena. Messi i društvo su pokušavali pod svaku cijenu doći barem do boda, dok su se igrači Saudijske Arabije sjajno branili. U petoj minuti sudačke nadoknade lijevi bek reprezentacije Yasir Al Shahrani je zaradio tešku ozljedu kada je na njega prilikom intervencije naletio golman Al Owais.

Al Owais je svog suigrača udario nogom u glavu, Al Shahrani je pao kao pokošen. Slavko Vinčić iz Slovenije je čak pustio da igra dalje, Argentinci su imali šansu za gol, ali se Saudijska Arabija obranila. Tek tada je utakmica prekinuta, dok se golman Al Owais uhvatio za glavu svjestan težine ozljede.

Mediji Bliskog istoka potvrdili su da je pretrpio prijelom čeljusti i kostiju lijeve strane lica. Potrebna mu je brza kirurška intervencija zbog unutarnjeg krvarenja. Sudar Al Owaisa i Al Shahranija je podsjetio na onaj krvnički start Tonija Schumachera
nad Patrickom Battistonom.

Odmah je reagirao Mohammed bin Salman, saudijski vladar i kralj Saudijske Arabije i vlasnik Newcastlea. Naredio je hitan prijevoz Al Shahranija u Njemačku privatnim avionom, tamo će započeti s liječenjem i tretmanom. Saudijci su postali vlasnici najvećeg iznenađenja katarskog Mundijala, ali i prve teške ozljede na ovom natjecanju.

Istovremeno kralj Salman proglasio je državni praznik u toj zemlji u srijedu povodom iznenađujuće 2-1 pobjede nogometne reprezentacije Saudijske Arabije protiv Argentine na startu Svjetskog prvenstva. Srijeda će tako biti neradni dan za sve zaposlene u javnom sektoru te za učenike i studente.

Kopirati
Drag cursor here to close