Neočekivana situacija

Benzema se oporavio, vraća se u Katar?

Iz Španjolske gdje se Francuz nalazi je stigla informacija kako se Benzema oporavio brže od očekivanog. On bi navodno trebao pojaviti na treningu Reala 1. prosinca, što znači da bi se mogao eventualno vratiti u Katar.
Sport / Qatar 2022 | 29. 11. 2022. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Didier Deschamps nije pozvao niti jednog novog igrača ono trenutka kada je zbog ozljede reprezentaciju napustio Karim Benzema.
Izgledalo je možda malo čudno, ali Francuzi su i bez svog napadača prošli u osminu finala prije posljednje utakmice. Dobili su Dansku i sada mirno čekaju rasplet u skupini.

Igraju protiv Tunisa pa svi očekuju nova tri boda i sigurno prvo mjesto. Međutim, čini se kako Benzema nije rekao posljednju riječ na ovom Svjetskom prvenstvu. s administrativne strane ne postoje nikakve prepreke njegovom naknadnom povratku u nacionalnu vrstu, Benzema je još uvijek na službenom popisu reprezentacije, a njegovo se ime i dalje navodi na popisu rezervnih igrača iako nije s reprezentacijom. Sve ovisi o tijeku njegovog oporavka.

Iz Španjolske gdje se Francuz nalazi je stigla informacija kako se Benzema oporavio brže od očekivanog. On bi navodno trebao pojaviti na treningu Reala 1. prosinca, što znači da bi se mogao eventualno vratiti u Katar. Ostaje samo pitanje hoće li dobiti novi poziv? Ili će Francuzi nastaviti u svom ritmu bez Karima, pojačavajući sumnju da je ipak atmosfera bez njega puno bolja.

Kopirati
Drag cursor here to close