Može li biti kažnjen?

Argentinci zabrinuti, Messi je komentirao suđenje

Ono što u ovom trenutku najviše brine Argentince jesu izjave nekih njihov igrača nakon utakmice, u prvom redu Messija koji je burno komentirao pojedine odluke Lahoza.
Sport / Qatar 2022 | 11. 12. 2022. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinci, Nizozemci i španjolski sudac Antonio Lahoz su se pobrinuli da u četvrtfinalu ovog prvenstva dobijemo utakmicu s najviše žutih kartona, ukupno ih je bilo 18, pa sada ovaj susret možemo označiti kao "Bitka kod Lusaila".

Ono što u ovom trenutku najviše brine Argentince jesu izjave nekih njihov igrača nakon utakmice, u prvom redu Messija koji je burno komentirao pojedine odluke Lahoza. Jednom dijelu medija je poručio kako "ne želim govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo", no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su "Nizozemci izjednačili na 2-2 nakon nepostojećeg prekršaja" što je bio samo nastavak "općenito lošeg suđenja".

FIFA je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona, no argentinske medije brine činjenica da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjeno. Podsjećamo da je u susretu protiv Hrvatske, Argentina oslabljena neigranjem Gonzala Montiele i Marcosa Acune.

Kopirati
Drag cursor here to close