Prebolio koronu?

Zverev: Nakon boravka u Kini, u Australiji sam mjesec dana neprestano kašljao!

"Moja djevojka Brenda bili smo 28. prosinca u Kini. Ne možete ni zamisliti koliko sam ja kasnije kašljao u Australiji, praktično čitav mjesec. Imao sam dva-tri dana vrućicu, kašljao bih po pet-šest sati, a isto tako i Brenda. Nismo znali što nam je"
Sport / Ostali sportovi | 03. 04. 2020. u 21:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Alexander Zverev

Njemački teniski as Alexander Zverev kaže kako nije isključeno da je u vrijeme Australian Opena prebolio koronu. Naime, tvrdi da je nakon boravka u Kini, koncem prošle godine, ubrzo dobio strašni kašalj, koji ga je danima pratio u Melbourneu.

"Moja djevojka Brenda bili smo 28. prosinca u Kini. Ne možete ni zamisliti koliko sam ja kasnije kašljao u Australiji, praktično čitav mjesec. Imao sam dva-tri dana vrućicu, kašljao bih po pet-šest sati, a isto tako i Brenda. Nismo znali što nam je", ispričao je Zverev putem Instagrama svom prijatelju, njemačkom zabavljaču Oliveru Pocheru.

Trenutačno se njemački tenisač nalazi u Tampi na Floridi, pokušava trenirati i prati razvoj situacije u svijetu nakon izbijanja pandemije koronavirusa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Always better together  Miss you!

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

Kaže kako mu je odmah bilo jasno da se kod njega i djevojke ne radi o običnoj gripi.

"Bio je to kašalj kakvog još nikad nisam imao. Nije me ništa boljelo, ali kašljao sam svakih deset sekundi", kaže Zverev.

Ipak, i u takvome stanju NIjemac je stigao do polufinala Australian Opena i time postigao svoj najveći dosadašnji uspjeh na grand slam turnirima.

On ne želi tvrditi kako je imao koronu koja ga je omela u polufinalnom meču, kojeg je izgubio od Dominica Thiema, ali napominje da takav osjećaj još nikad nije imao.

Po povratku iz Australije, prehlada je naglo prošla.

Foto: AFP / Zverev prošle godine u Meksiku sa svojim prijateljem i uzorom Federerom

Kao i mnogi drugi bogati sportaši, svjetski teniski broj sedam također živi u Monacu. Međutim, sad mu to nije dobra opcija pa se povukao u svoju kuću na Floridi.

"U Monacu bih mogao samo pola sata dnevno izići iz kuće, samo kilometar daleko. Ovdje pak mogu normalno trenirati", kaže Zverev.

Uz njega su partner s treninga i dobar prijatelj Marcelo Melo, Sergej Bubka mlađi i kondicijski trener Jez Green - ljudi koje Alexander Zverev najradije ima uz sebe.

Njegova je prijateljica trenutačno u Berlinu, a obitelj Zverev (roditelji i brat Mischa) u Hamburgu.

Kao i svim profesionalnim tenisačima, teško mu je palo otkazivanje niza turnira u ovoj sezoni, a napose legendarnog Wimbledona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Valentine’s Day. Hope everyone can find the person that they are happiest with because I did

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123) on

Kopirati
Drag cursor here to close