Povijesni uspjeh

Zrinjskom trofej osvajača Kupa BiH!

Sjajna utakmica u Gračanici
Sport / Ostali sportovi | 03. 04. 2019. u 20:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u prvom finalnom susretu Kup BiH u futsalu na svom terenu savladao MNK Kaskada sa 2:0. Danas je u Gračanici u dvorani Luke odigran revanš susret, a Kaskada je slavila pobjedu rezultatom 4:2.

Međutim, pobjeda nije bila dovoljna Kaskadi da osigura trofej Kupa BiH, jer je zbog golova u gostima do naslova došao HFC Zrinjski.

Na golove se čekalo do 16. minute, a onda su viđena dva. Za domaće je pogodio Abdulah Hamidović, dok je strijelac gola za HFC Zrinjski bio Josip Sesar iz kaznenog udarca.

Do poluvremena, međutim, futsaleri MNK Kaskada postižu još tri gola. U 18. minuti su pogađali Ibrahim Husejinović (kazneni udarac) i Emir Milanović, dok je rezultat prvog dijela, 4:1, postavio Adel Demirović u 20. minuti.

U drugom poluvremenu je viđena dosta tvrđa utakmica, ali je Zrinjski uspio postići jedini gol u nastavku preko Ivankovića. Ispostavilo se da je on vrijedan trofeja osvajača futsal Kupa BiH.

Uzvrat finala Kupa BiH u futsalu:

MNK Kaskada - HFC Zrinjski 4:2 (ukupno 4:4)

Kaskada: Alibegović, Spahić, Kakeš, Husejnović, Krdžić, Huskanović, Milanović, Mujanović, Demirović, Gazibegović, Džindić, Musić, Hamidović, Džinić.

Zrinjski: Dujmović, Skuhan, Suton, Ivanković, Raguž, Bošković, Sesar, Marić, Drežnjak, Livaja, Sušac, Vlaho, Kaflić, Šunjić.

Kopirati
Drag cursor here to close