Nova sezona

ŽOK Igman Natura novu sezonu otvara protiv Mostarki

Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2017. u 12:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice Igman Nature novu natjecateljsku sezonu otvorit će u nedjelju utakmicom četvrtfinala Kupa Federacije Bosne i Hercegovine protiv SOK Mostar, ekipe koja je u prošloj sezoni izborila plasman u Premijer ligu.

Susret koji počinje u 15 sati u dvorani KSC Ilidža bit će prvi nastup za ilidžanski sastav u ovom natjecanju otkako je prije nekoliko godina obnovljen rad kluba osnovanog 1979.

Iako nije u obavezi da sudjeluju u ovom natjecanju, u Upravi kluba s Ilidže povukli su niz poteza kojima su pokazali da postaju ozbiljan sportski kolektiv u domaćim okvirima, a to se svakako odnosi na činjenicu da je bh. brend Natura nedavno postao generalni sponzor ovoga kluba.

''Već odavno smo odlučili da želimo napredovati iz sezone u sezonu. Takav progres jedino je moguć ako igrate protiv najboljih timova u našoj državi, tako da je odluka da se prijavimo za sudjelovanje u Kupu FBiH bila sasvim logična'', rekao je trener Igman Nature, Senad Hodžić.

Sadašnji član elitnog ranga za odbojkašice stari je poznanik Igmana. U šest međusobnih duela s Mostarom Ilidžanke su upisale dvije pobjede i četiri poraza.

''S Mostarom smo igrali u protekle tri sezone Superlige FBiH i poznajemo ih prilično dobro. Za moj tim u ovom susretu neće biti rezultatskog imperativa. Ipak, vjerujem da će djevojke prikazati dobru igru s velikom dozom borbenosti i odgovornosti te tako još jednom potvrditi kvalitetan rad iz pripremnog perioda'', naglasio je Hodžić.

I odbojkašice s nestrpljenjem očekuju prvu natjecateljsku utakmicu u novoj sezoni.

''Nakon niza prijateljskih utakmica i sudjelovanja na dva turnira, meč s Mostarom za nas će biti svojevrsni test. U ovaj susret ući ćemo rasterećeno ali s velikom željom da se predstavimo u što boljem svjetlu'', kazala je Edvina Imamović, koja će i ove sezone kao kapiten predvoditi sastav Igmana.

Utakmica starih rivala igra se u nedjelju u dvorani KSC Ilidža s početkom u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close