Pripreme u Trebinju

Zlatni olimpijac Vanja Grbić priprema odbojkaše BiH za Balkansko prvenstvo

Sport / Ostali sportovi | 07. 07. 2015. u 18:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška kadetska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine trenutno boravi na pripremama u Trebinju gdje se priprema za Balkansko prvenstvo koje će se od 15. do 19. srpnja odigrati na Cetinju u Crnoj Gori.

Pripreme kadetske odbojkaške reprezentacije BIH posjetio je i Vladimir Grbić, proslavljeni odbojkaš, osvajač zlatne olimpijske medalje, član kuće slavnih FIVB i član FIVB Razvojne komisije.

On je svojim aktivnim angažmanom pomogao izborniku Milovanu Vasiljeviću iz Ljubinja.

''Uvijek me raduje da dam svoj doprinos razvoju mladih odbojkaša. Često sam u Trebinju i drago mi je da i na ovaj način, prenoseći svoje odbojkaško znanje i iskustvo, mogu pomoći igračima koji tek dolaze'', rekao je Vanja Grbić.

Predsjednik OS BiH Milutin Popović istaknuo je da su Trebinju mladim odbojkašima osigurani svi uvjeti za kvalitetan rad.

''Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine i ovaj put je uspio angažirati Vanju Grbića da boravi i aktivno sudjeluje u pripremama kadetske reprezentacije. On je izdvojio dio svog vremena da nazoči trenizima, da pomogne izborniku i da preporuke u kojem bi se smjeru trebao nastaviti rad.

Njegova nazočnost izuzetno je važna za stvaranje pozitivnog ugođaja i za podizanje motivacije, a ne treba govoriti o tome koliko su njegovi savjeti važni u stručnom pogledu.

Što se tiče samog natjecanja, naš tim će u Crnu Goru putovati bez rezultatskog imperativa, ali sa ciljem da se pruže što bolje partije na prvenstvu'', rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović

Kopirati
Drag cursor here to close