Matea Jelić

Zlatna olimpijka boravi u posjetu Posušju

Načelnik Begić je zahvalio gošći na dolasku i poželio joj je dobrodošlicu u Posušje. Izrazio je i nadu kako će njen posjet biti dodatna motivacija svim našim mladim u Posušju koji se bave športom za predani rad i ostvarivanje dobrih rezultata.
Sport / Ostali sportovi | 05. 02. 2022. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči večerašnje godišnje skupštine Taekwondo kluba Posušje, u Općini Posušje upriličen je prijem Matee Jelić zlatne hrvatske olimpijke.

U ugodnom razgovoru kom su uz načelnika Antu Begića nazočili i Petar Boban, trener TKD kluba Posušje, Andrija Jukić, predsjednik Skupštine Kluba i Zvonimir Širić ispred Športskog saveza općine Posušje, Matea je prenijela svoje dojmove s natjecanja na Olimpijskim igrama te je govorila o svom uspješnom športskom putu, koji uključuje nekoliko desetaka medalja, olimpijsko zlato u Tokiju i titulu europske prvakinje u taekwondou.

Načelnik Begić je zahvalio gošći na dolasku i poželio joj je dobrodošlicu u Posušje. Izrazio je i nadu kako će njen posjet biti dodatna motivacija svim našim mladim u Posušju koji se bave športom za predani rad i ostvarivanje dobrih rezultata. Matea je potvrdila da joj je to upravo i cilj, odnosno kako je došla posebno podržati mlade ljude te svojim primjerom dati im motiva za bavljenjem športom. Također je dodala kako s članovima TKD kluba Poskok odavno njeguje dobre odnose, i kako je današnji posjet plod tog prijateljstva.

Na višestruku važnost športa, od benefita za razvoj mladih do promocije cijele lokalne zajednce, osvrnuo se u razgovoru i predsjednik Saveza Širić, koji je također s trenerom Bobanom zahvalio gošći na dolasku. Na kraju susreta domaćini su joj uručili i poklon, rukotvorinu u drvetu s motivom mosta na Ričini, rad hrvatskog branitelja iz Posušja Veselka Vranjkovića, priopćio je Odjel za odnose s javnošću Općine Posušje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close