4.500 dolara za pet dana

Zhuk: Pitala sam se koliko mogu uzeti novca na OnlyFansu

"Da budem iskrena, samo sam se pitala koliko novca se tu može zaraditi za tjedan dana bez postavljanja golog i prljavog sadržaja... Moj suprug i ja smo tek počeli da se zanimamo", rekla je Zhukova
Sport / Ostali sportovi | 27. 12. 2023. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebala je biti nasljednica Marije Sharapove. Još 2015. godine je osvojila juniorski Wimbledon nakon što je u finalu savladala
Annu Blinkovu, ali osvajanje juniorskih Grand Slam turnira ne mora biti garancija uspjeha u seniorskoj konkurenciji.

Jedno vrijeme je trenirala na akademiji Justin Henin. Sofya Zhuk je imala samo 14 godina kada je osvojila prvi ITF naslov. Ozljeda leđa je pravila veliki problem, pa je na kraju u 21. godini odlučila zaključiti svoju karijeru.

Nakon vjenčanja, Zhukova sa suprugom otvorila kompaniju za iznajmljivanje automobila, a istovremeno je vodila nekoliko drugih poslova. Međutim, intenzivan posao povezan s iznajmljivanjem uzeo je danak na njeno zdravlje, što je rezultiralo upalom gušterače.

Bivša tenisačica je također potvrdila glasine da je otvorila račun na OnlyFans, web stranici za pretplatu za odrasle, ali je rekla da nikada nije namjeravala proizvoditi eksplicitan ili pornografski sadržaj.

"Da budem iskrena, samo sam se pitala koliko novca se tu može zaraditi za tjedan dana bez postavljanja golog i prljavog sadržaja... Moj suprug i ja smo tek počeli da se zanimamo", rekla je Zhukova i dodala da je zaradila 4.500 dolara u pet dana. Rekla je da je bila iznenađena rezultatima, ali je izgubila interesiranje i na kraju je prestala da snima i postavlja fotografije.

Kopirati
Drag cursor here to close