Mostar ponovo domačin

Završeno IV kolo lige FBiH u olimpijskom boksu

U boksačkom klubu ne kriju zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali i činjenicom da je boksački klub “Mostar” bio domaćin IV kolu lige FBiH i ističu da spremni očekuju nove izazove.
Sport / Ostali sportovi | 26. 06. 2018. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je krajem proteklog mjeseca bio domaćin XIV internacionalnog turnira za mlade u olimpijskom boksački klub “Mostar” proteklog vikenda bio je domaćini IV kola lige FBiH u olimpijskom boksu.

U grad na Neretvi stigli su bokasači iz Banovića, Vogošće, Zenice, Ljubuškog, Bihaća, Tuzle, a boje bksačkog kluba “Mostar” branili su: Vide Prkačin, Azer Sefo, Kenan Zalihić, Ivan Blažević, Amar Jahja,Haris Bjelović, Alanna Muštović.

Pobjede boksačkom klubu “Mostar” donijeli su: Vide Prkačin, Azer Sefo, Kenan Zalihić, Ivan Blažević, Amar Jahja, Alanna Muštović, a Haris Bjelović je izgubio.

U boksačkom klubu ne kriju zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali i činjenicom da je boksački klub “Mostar”  bio domaćin IV kolu lige FBiH i ističu da spremni očekuju nove izazove.

Novi izazovi čekaju i Elvira Šendru koji boje reprezentacije BiH, svog kluba i Mostara brani 27. lipnja 2018. godine na Mediteranskim igrama u Tarragoni.

Kopirati
Drag cursor here to close