Završen turniru Blagaj 2022

Zalik uvjerljivo do naslova u Blagaju

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Zvonimir Medić (Basement Club Čitluk), najbolji strijelac je Haris Puki Mezit (Zalik), dok je najbolji golman turnira Božo Medić (Zalik).
Sport / Ostali sportovi | 26. 08. 2022. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvjerljivim trijumfom momčadi Zalika, završen je malonogometni turnir Blagaj 2022. U finalnom susretu se očekivalo puno više neizvjenosti, međutim sastav "Zalika" je predvođen najboljim strijelcem turnira, Harisom Pukijem Mezitom dominirao i na kraju slavio protiv "Basement Cluba" Čitluk 9:1. U duelu za treće mjesto
"Picerija Peperino" je savladala momčad "Laks doo" 5:2.

Prethodno je u polufinalnim susretima "Zalik" savladao "Piceriju Peperino" 2:0, dok je "Basement Club" Čitluk nadigrao "Laks doo" 5:1. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Zvonimir Medić (Basement Club Čitluk), najbolji strijelac je Haris Puki Mezit (Zalik), dok je najbolji golman turnira Božo Medić (Zalik). Nagradni fond turnir je iznosio 8000 KM, pobjedničkoj momčadi je pripalo 5000 KM: 

Organizatori turnira su se zahvalili svim sponzorima koji su učestvovali i dali doprinos u organizaciji malonogometnog turnira, kao i ekipama koje su nastupale: Zalik, Basement Club Čitluk, Picerija Peperino, Laks doo, Goldfish Blagaj, GM Gradnja Gnojnice, Bemix Trebinje, Caffe bar Hangover/NB Company Čapljina, KMF Nevesinje, Cibos-Zijo Husić, Gubavica, SD Dubravka, HP Investing, Caffe Ponte, GP Visak, 13.Juli Blagaj.

Prema najavama u Blagaju bi uskoro trebao biti održan "Super turnir" na kojem bi sudjelovali pobjednici turnira koji se budu igrali od Podorašca pa do Dubrava.

Kopirati
Drag cursor here to close