Nakon što je kolabirala u cilju

Za Ingrid Tandrevold igre završene

"Mislim da sam išla preko granice u teškoj utrci i na velikoj nadmorskoj visini, a s obzirom na to da sam imala problema sa srcem u karijeri, moramo biti oprezni i napraviti dodatne pretrage", zaključila je 25-godišnja Norvežanka.
Sport / Ostali sportovi | 14. 02. 2022. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji su gledali biatlonsku utrku na 10 kilometara vidjeli su što se dogodilo Ingrid Tandrevold. Ona je doživjela potpuni kolaps
u posljednjem kilometru i odmah po ulasku u cilj trebala liječničku pomoć. Za Ingrid su igre definitivno završene. Za 25-godišnjakinju koja je u prošlosti već imala problema sa srcem to znači da su igre završene.

"Odlazim u Norvešku, jer mi daljni nastup na ovim Igrama nije dopušten. Željela sam nastupiti. Nema toga što želim više od nastupa u štafeti s mojim kolegicama iz najbolje reprezentacije, ali zdravlje je važnije. Ovo je teška odluka, ali još uvijek mi je samo 25 i nadam se da je preda mnom još mnogo godina u ovom sportu.Sad se dobro osjećam. Mislim da sam išla preko granice u teškoj utrci i na velikoj nadmorskoj visini, a s obzirom na to da sam imala problema sa srcem u karijeri, moramo biti oprezni i napraviti dodatne pretrage, zaključila je 25-godišnja Norvežanka.

U srijedu će je zamijeniti Karoline Knotten.

Kopirati
Drag cursor here to close