Prognoze pred finale

Wilander: Ako Nicka bude slušao servis....

"Očito je Novak Đoković favorit na papiru, ali servis Nicka Kyrgiosa mogao bi biti najbolji od Petea Samprasa. Teško je vidjeti kako će Novak većinu tih servisa vratiti u igru, ali opet, to je Novak Đoković", mišljenja je Wilander.
Sport / Ostali sportovi | 10. 07. 2022. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković i Nick Kyrgios će ponovo biti jedan protiv drugog na terenu nakon pet godina. Dva meča, Nick je slavio dva puta. U Acapulcu je bilo 7-6(9), 7-5, dok je u Indian Wellsu Australac slavio 6-4, 7-6(3). U dva meča, Novak nije uspio uzeti uzeti servis, Nicku.

"Očito je Novak Đoković favorit na papiru, ali servis Nicka Kyrgiosa mogao bi biti najbolji od Petea Samprasa. Teško je vidjeti kako će Novak većinu tih servisa vratiti u igru, ali opet, to je Novak Đoković. Puno toga će ovisti o tome kako će Nick servirati. Ako bude imao svoj dan, ima priliku. S osnovne linije bit će vrlo teško nositi se s njim. Da, Novak Đoković je favorit, ali svi žele da Kyrgios igra dobro kako bismo imali sjajno finale Wimbledona", kaže Mats Wilander koji misli kako će publika biti na strani Australca.

"Mislim da će većina njih biti s Kyrgiosom, jer većina onih koji će doći u finale možda ga nikada nisu ni vidjeli kako igra uživo. Zanimljivije je kako će se Nick Kyrgios povezati s publikom, kakva će biti interakcija. Hoće li trebati pobijediti na početku, biti pozitivan i razgovarati s njima, stvarno nemam pojma što će se dogoditi u smislu govora tijela ili koga će publika podržavati. Nik će pokušati snažno servirati, a Novak će ga pokušati šetati na osnovnoj liniji. Novak ima 20 Grand Slam naslova, ovo mu je 32. finale na 68. Slam turniru, to je nestvaran rekord.” zaključio je Wilander.

Bivši član Đokovićevog tima Craig O’Shannessy priznao je da se Novak boji Kyrgiosa.

"Novak se boji Kyrgiosovog servisa. Definitivno da, a tome u prilog ide činjenica da je Novak Nicka imenovao najboljim serverom, uz Isnera, protiv kojeg je ikad igrao“, rekao je Craig O’Shannessy pa priznao:

" Novak mu ne uspijeva čitati servis. Puno smo to proučavali, no nismo pronašli apsolutno ništa."

Kopirati
Drag cursor here to close