Švicarac ne odustaje ni u 36 godini

Wawrinka se sprema za povratak

Prošle godine je zaradio ozljedu stopala, nije ga bilo na Touru od Dohe. Operacija, pa onda poprilično dugi period oporavka. Već smo ga polako i zaboravili, ipak čovjek ima 36 godina
Sport / Ostali sportovi | 22. 03. 2022. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rijetki se mogu pohvaliti njegovom statistikom kada su u pitanju Grand Slam turniri. Igrao je četiri finala, samo je jedno izgubio. Ono posljednje prije pet godina u Roland Garrosu od Nadala.

Prije toga je dobio baš Nadala u Australiji i dva puta Novaka Đokovića. Jednom u Roland Garrosu, drugi put na US Openu. Još je sa Federerom uzeo zlato na Olimpijadi 2008. godine i Davis Cup 2014. U jednom trenutku je bio treći na svijetu. Svi koji pamte kako je igrao u tim finalima, kako je izgledao u svojim najboljim danima znaju kakav je igrač bio. Prošle godine je zaradio ozljedu stopala, nije ga bilo na Touru od Dohe. Operacija, pa onda poprilično dugi period oporavka.

Već smo ga polako i zaboravili, ipak čovjek ima 36 godina, međutim Stan Wawrinka očito ne odustaje. Wawrinka, koji se trenutačno nalazi na 232. mjestu ATP ljestvice, potvrdio je nastup na ATP Challenger turniru u Marbelli koji se održava od 28. ožujka do 3. travnja. Wawrinka će se na challenger razini natjecati po prvi puta nakon ljeta 2020. godine kada je igrao na challenger turniru u Pragu, a podsjetimo kako je tijekom karijere osvojio 16 ATP naslova. Posljednji u Ženevi 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close