Judo klub Neretva

Vrljić i Ajvaz pomeli konkurenciju u Sarajevu

Judo klub Neretva iz Mostara poveo je sedam natjecatelja, većinom početnika, a osvojeno je ukupno 5 sjajnih odličja
Sport / Ostali sportovi | 01. 11. 2021. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na tradicionalnom turniru u Sarajevu koji okuplja veliki broj natjecatelja sudjelovalo je ovoga puta preko 48 judo klubova iz BiH i Crne Gore s oko 400 natjecatelja.

Judo klub Neretva iz Mostara poveo je sedam natjecatelja, većinom početnika, a osvojeno je ukupno 5 sjajnih odličja, jedno peto i jedno sedmo mjesto. Osvojene su 2 zlatne, 1 srebrena i 2 brončane medalje.

U uzrastu mlađih kadeta (U16) zlatnu medalju osvojio je Rino Vrljić u kategoriji do 60 kg.

U uzrastu mlađih kadetkinja (U16) brončanu medalju osvojila je Ajdina Aličić u kategoriji do 57 kg.

Najuspješniji u uzrastu juniora (U21) bio je Srđan Ajvaz u kategoriji do 90 kg, te osvojio zlatnu medalju.

U uzrastu pionira (U13) brončanu medalju osvojio je Đulijano Osmanović u kategoriji do 46 kg, dok je za pionirke (U13) bila najuspješnija Elvira Seferović u kategoriji do 52 kg te osvojila srebrenu medalju.

Peto mjesto osvojila je Enisa Seferović (U13) u kategoriji do 40 kg, dok je sedmo mjesto osvojila Dženita Osmanović (U13) u kategoriji do 57 kg.

''Moramo reći kako su očekivane zlatne medalje Vrljića i Ajvaza, koji su odavno ostavili veliki trag na tatamiju diljem Balkana, ali i šire i da nema natjecanja s kojeg se vraćaju bez neke od sjajnih odličja, većinom onih najuspješnijih.

Međutim, obzirom da smo poveli i pionire Neretve većinom početnike te su im ovo tek druga, treća natjecanja u životu, veoma smo ponosni na njih i na njihovu želju za sudjelovanjem i pokušajem da dođu do sjajnih odličja'', ističe trener ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close