Spoj prirode i sporta

Vraća se Blidinje BIKE Festival! Raj za sve ljubitelje biciklizma

I ove godine će biti cijela tri dana programa biti će koncentrirana oko biciklizma, a uključivati će rekreativne vožnje, edukaciju najmlađih bajkera, druženja za cijele obitelji te akciju profesionalaca okupljenih oko MTB maratona XCM Herzegovina.
Sport / Ostali sportovi | 18. 07. 2023. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blidinje BIKE Festival već tradicionalno počinje posljednjeg tjedna u srpnju, a 2023 godine nije izuzetak.

Kroz tri dana događanja već od petka, 21. srpnja pa sve do nedelje 23. srpnja brojnim posjetiteljima biti će na raspolaganju zanimljiv program.

Tri dana 

I ove godine će biti cijela tri dana programa biti će koncentrirana oko biciklizma, a uključivati će rekreativne vožnje, edukaciju najmlađih bajkera, druženja za cijele obitelji te akciju profesionalaca okupljenih oko MTB maratona XCM Herzegovina.

Video: Blidinje BIKE festival 2020

Rekreativni posjetitelji se mogu veseliti novoj ruti biciklijade, koja ove godine uključuje posjetu dva renomirana ugostiteljska objekta i degustaciju domaćih jela, a za profesionalce poseban izazov je spektakularna staza maratona.

Udruga "HerzegovinaBike" u suradnji sa Biciklističkim klubom Mostar, udrugomm Hercegovina Outdoor, Biciklističkim savezom Bosne i Hercegovine, Sportskim savezom Grada Mostara i Visit Blidinje i ove godine organiziraju najveći festival biciklizma u Bosni i Hercegovini – Blidinje BIKE Festival.

Za sve ponešto 

Kako organizatori poručuju, upravo ova kohezija i suradnja više udruženja i institucija donosi do jedne kvalitetne organizacije događaja koja već pet godina za redom nosi najbolje ocjene.

Za sredinu sezone, kada vladaju i najveće vrućine biciklistička scena odlazi u planine kako bi i ove godine okušali svoje snage na Blidinje BIKE Festivalu koji se održava od 21. srpnja do 23. srpnja 2023 godine.

Foto: XCM Herzegovina / Vraća se Blidinje BIKE Festival! 

Tri dana događaja u Parku prirode Blidinje gdje se sve vrti oko brdskog biciklizma, rekreacije, edukativnih radionica, zabave i još mnogo toga. Očekuje se više stotina posjetitelja, a srce događanja je MTB Maraton XCM Herzegovina na kojem nastupaju profesionalni bicikisti iz 6 zemalja.

Osim toga tu je i uzbudljiv prateći program s akcijom najmlađih bajkera na stazi, druženja za cijele obitelji i party koji nas očekuje u subotu od 20:00 sati, što zaokružuje festivalski vikend osjećajem ispunjenosti.

Agendu provjerite OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close