Prijavite se!

Poziv volonterima za Mostar Run Weekend 2021

Organizatori Mostar Run Weekend 2021 pozvali su volontere da se prijave i doprinesu provedbi ove sportske manifestacije.
Sport / Ostali sportovi | 02. 03. 2021. u 08:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod sloganom ''Hope'' (Nada), 20.3. održat će se sportska manifestacija ''Mostar Run Weekend 2021'' koju će činiti tri utrke u gradu na Neretvi.

Za uspješnu provedbu ovako složene i sveobuhvatne manifestacije potrebni su i volonteri.

Organizatori su zato pozvali sve koji su spremni da doprinesu provedbi ove sportske manifestacije i prijave se na http://kinezis.ba/volonteri-2021/

''Volonteri kreiraju prvi dojam koji sudionici dožive o gostoprimstvu, manifestaciji i našem gradu. Ponosni smo što se svake godine povećava broj volontera, a nadamo se vašoj podršci i ove godine'', navode organizatori.

Napominju kako su sve volonterske aktivnosti prilagođene higijensko-epidemiološkim mjerama.

''Kako bismo izbjegli grupiranje ljudi, svakom volonteru ćemo pristupiti pojedinačno i uputiti ga u način na koji može pridonijeti manifestaciji. U ovisnosti o lokaciji, volonterske aktivnosti će trajati u periodu od 7:30 do 11:00 sati.

Za one koji nemaju prijevozno sredstvo, prijavni obrazac smo proširili izborom ulica/naselja u kojima nam je potrebna pomoć'', ističe se u pozivu.

Ako imate organizacijskih iskustava ili ste vješti u fotografiji, navedite i to u prijavnom obrascu.

Za volontere je osigurana službena majica 5. Mostarskog polumaratona.

Ako se javljate ispred udruge koju biste željeli uključiti u realizaciju Mostar Run Weekend-a, zamolili bismo Vas da nam se javite putem mail: [email protected]

Pozvali su sve koji mogu da im se pridruže 20.3.2021.godine i budu dio manifestacije!

Kopirati
Drag cursor here to close