Povratak velikana

Vladimir Kličko se vraća u ring?

U bogatoj karijeri gdje je desetljeće i pol dominirao svjetskim boksom ima odrađenih 69 borbi i 64 pobjede, od čega je 54 nokautom.
Sport / Ostali sportovi | 19. 05. 2021. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vladimir Kličko nekada je vladao teškom kategorijom, a njegov bivši trener James Ali Bashir tvrdi kako će se Dr. Steelhammer ponovo vratiti u ring.

Ali Bashir je u razgovoru za ukrajinske medije istaknuo kako vjeruje u povratak nekadašnjeg prvaka, pa čak i u osvajanje titule prvaka svijeta.

"Dvije ili tri godine govorim da će se Vladimir vratiti u ring. Svi su me ismijavali i šta ćemo sad? Više nikome nije smiješno! Znam dobro Vladimira Klička, imam sjajan odnos sa njim", rekao je Bashir i nastavio je:

"Proteklih godina sam stalno dolazio u Ukrajinu. Gledao sam ga kako trenira i pitao sam se zašto trenira ako se ne namjerava vratiti? Trenira žestoko i uvjeren sam kako će Vladimir srušiti rekord Georgea Foremana i postat će najstariji prvak svijeta teške kategorije svih vremena. Uvjeren sam da će se vratiti i pobijediti bilo koga od velike trojke - Joshua, Fury i Wilder", istaknuo je Bashir.

Vladimir Kličko je trenutno 45-godišnjak. U bogatoj karijeri gdje je desetljeće i pol dominirao svjetskim boksom ima odrađenih 69 borbi i 64 pobjede, od čega je 54 nokautom, prenosi Sport.sport.ba

Podsjetimo, rekord kao najstariji prvak svijeta teške kategorije svih vremena drži legendarni George Foreman koji je 1994. godine postao prvak pobjedom nad Michaelom Moorerom i imao je 45 godina i 99 dana.

Šampionski pojas je u rukama imao sa 46 godina i 169 dana starosti, a jedini koji ga je nadmašio je Bernard Hopkins koji je imao 48 godina kada je uzeo pojas poluteške kategorije 2013. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close