Vjerojatno ću kupiti još koju majicu s kapuljačom. Jako ih volim ...
Cori Gauff je ulaskom u osminu finala zaradila 223.000 dolara, triput više nego u dosadašnjoj karijeri kad je riječ o turnirskoj zaradi.

Vjerojatno ću kupiti još koju majicu s kapuljačom. Jako ih volim ...

Sport / Ostali sportovi | 06. 07. 2019. u 13:56 Bljesak.info / Piše: Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijeli prvi i dobrim dijelom drugog seta je izgledalo kako se priča Cori Gauff privodi kraju.

Slovenka Hercog je imala set, 3:0 u drugom, pa je onda propustila jednu meč loptu, pa još jednu. Na jednu od dvije Polona je odservirala dvostruku. Cori je dovukla set do tie breaka i onda u svojevrsnom psihološkom nadmudrivanju, u stilu tko će prije pogriješiti izborila treći set. I na kraju osminu finala.

Pokazala je mlada Amerikanka u trećem meču na ovogodišnjem Wimbledonu i svoje treće lice. U pojedinim trenucima meča je izgledala baš kao djevojčica od petnaest godina, u pojedinim je bila iskusnija, zrelija.

''U trenutku kada smo došla do zida, kada sam gubila 2:5 u drugom setu, znala sam da mogu uzvratiti. Znala sam da će se stvari početi mijenjati kada napravim break. Imala sam i malo sreće kada je Polona odservirala dvostruku na meč loptu. Nisam bila posebno umorna, mogla sam još da igram.

Vidjela sam kada je Polona pozvala fizioterapeuta, koji joj je dodao led. Znala sam da će u nekom momentu da se umori, čekala sam na to.

Mlada sam i imam mnogo energije. Navikla sam se na duge mečeve jer nekada s juniorkama odigram i po dva meča dnevno, tako da, nije bilo previše teško. U ovom trenutku sam sretna da je gotovo za sada. Roditelji mi govore da ostanem smirena i skoncentrirana jer turnir još nije gotov'', pričala je nakon meča Gauff.

Ona je ulaskom u osminu finala zaradila 223.000 dolara, triput više nego u dosadašnjoj karijeri kad je riječ o turnirskoj zaradi.

''Da? Cool. Ne znam što ću si kupiti, ali vjerojatno još koju majicu s kapuljačom. Jako ih volim, a mama se stalno ljuti jer ih previše kupujem'', odgovorila je Coco koja će u ovoj godini od sponzorskih ugovora zaraditi oko milijun dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close