Prvi put viđeno na našim prostorima

VIDEO | Mostarka oduševila plesom na svili: Privukao me adrenalin i želja za nečim novim

U suradnji s 'Dream team balloon' Petra je zakačila svilu i "letjela" iznad jezera Krenica u Grudama.
Sport / Ostali sportovi | 22. 12. 2022. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ples na svili je u zadnje vrijeme sve popularniji u našem gradu, ali ples na svili koja se spušta s balona na vrući zrak je potpuna novost, ne samo u gradu nego uopće na našim prostorima. Projekt je to koji je realizirala plesačica i trenerica iz Mostara, Petra Kožul.

U suradnji s 'Dream team balloon' Petra je zakačila svilu i "letjela" iznad jezera Krenica u Grudama. Cijeli projekt je zabilježio Bonk studio i pripremio video koji možete pogledati ispod.

"Plesom na svili se bavim 6 godina i ovo mi je bio najveći izazov do sada. Inače plešem na visini do 10 metara, a za ovaj projekt balon je išao na visinu oko 25 metara i to je prvi put da sam zapravo "letjela" jer svila nije dodirivala pod'', ističe Petra.

Dodaje kako ju je ''privukao adrenalin, želja za nečim novim''.

''Nikad ovakvo nešto nisam vidjela uživo, a istraživala sam i pronašla samo par videa u cijelom svijetu i htjela sam da jedan od videa bude i iz Mostara. Nažalost, za realizaciju je najveću ulogu igrala vremenska prognoza i zbog vjetra u Mostaru nismo uspjeli tu dići balon. Odgovarajuće uvjete smo našli u Grudama, iznad jezera Krenica'', kazala je Petra, te dodala kako je ''najveći izazov je bio imati snagu i izdržati čitav performans koji je trajao oko 15 minuta''.

''Želim se zahvaliti svima koji su pomogli u realizaciji ovoga projekta, ekipi iz Dream team balona što su uopće pristali na ovu ideju, svima nam je bilo novo i nezaboravno iskustvo".

A svi koji se žele isprobati u plesu na svili, mogu se upisati u Plesni studio Koroleva, gdje trenerica Petra održava treninge za početnike i napredne.

Kopirati
Drag cursor here to close