Najbolje od najboljeg

VIDEO I Zbog njegovih vratolomija za volanom praznile su se ulice

" Za mene, preuzimanje rizika znači ne plašiti se preuzimanja marketinških strategija koje su izvan norme onoga što druge kompanije u prostoru rade", rekao je jednom Block.
Sport / Ostali sportovi | 03. 01. 2023. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

" Ken Block je bio jedina osoba zbog koje su se ispraznile ulice Los Angelesa samo kako bi on mogao driftati sa svojim Mustangom " napisao je jedan od njegovih obožavatelja na Twitteru koji su pogođeni tragedijom.

Dok je odrastao, Ken Block je želio da bude arhitekta. Volio je da crta i privlačili su ga estetika i dizajn. Jednako kao i ekstremne sportove. Vratolomije koje pravio prije svega u automobilima su ga proslavile širom svijeta. Sve je počelo ustvari od skateboardinga, nastavilo se snowboardingom i motocrossom. Osim utrkivanja, 1994. godine je zajedno s američkim poduzetnikom Damonom Wayjem pokrenuo modnu marku DC Shoes, a sudjelovao je i kao suosnivač Hoonigan industriesa, koji proizvodi odjeću za ljubitelje automobila. U ožujku 2004. Quicksilver je kupio DC Shoes za 87 milijuna dolara.

Video: Ken Block u svom stilu .

Imao je 37 godina kada su krenuli prvi treninzi reli vozača. Zaljubio se u ovaj sport i pokazao neospornu prirodnu sposobnost. 2005. godine će se prvi put naći u reli vodama. Kasnije će Ken biti četvrti ukupno na nacionalnom prvenstvu Rally America, gdje je pobijedio svog dobrog prijatelja i mentora Travisa Pastranu. Ono što ga je izdvajalo od ostalih reli vozača je to što je svoje trkačke vještine često izvodio na ulicama.

Ken Block i njegov tim su 2009. godine objavili viralni video GymKhana 2, trkački video snimljen u stilu klasične role za skateboard. Prvobitno kreirana za reklamiranje brenda DC Shoes koji je on osnovao, serija je postala internet fenomen. Serija je do danas prikupila skoro 629 milijuna pregleda.

Video: Ken Block  GYMKHANA TEN

" Za mene, preuzimanje rizika znači ne plašiti se preuzimanja marketinških strategija koje su izvan norme onoga što druge kompanije u prostoru rade. Uvijek sam vjerovao u pomjeranje granica mogućeg s izgradnjom brenda i marketinga. YouTube je odličan način da doprete do globalne publike i da vam drugi pomognu da širite svoju poruku. Kada ljudi vide nešto nevjerojatno na YouTube-u, skloni su da to podijele, kako bi mogli izgledati kao stvaraoci ukusa među svojim društvenim grupama. U toj situaciji svi dobivaju ", rekao je jednom prilikom Ken Block.

Video: Ken Block Top Gear 
Kopirati
Drag cursor here to close