Braća Kelce jedn protiv drugoga

VIDEO I Zakon braće na Super Bowlu

"Pokušat ćemo uživati, iako netko mora izgubiti, netko pobijediti, netko će slaviti, netko tugovati, ali se moramo pomiriti s tim" kaže tata Ed.
Sport / Ostali sportovi | 12. 02. 2023. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amerika će stati večeras. Na rasporedu je 57. Super Bowl Kansas City Chiefsa i Philadelphije Eaglesa na State Farm stadionu u Glendaleu, Arizoni. Chiefsi su imaju dva naslova, posljednjih godina su jedna od najboljih momčadi NFL-a, dok je Philadelphia ponovo u finalu nakon 2018. godine.

I naravno kada su pitanju ovakvi spektakularni događaji, čije pripreme traju i po desetak dana, onda je uvijek moguće izbaciti na površinu neku zanimljivu priču. Sada je recimo to "Zakon braće" priča o dva brata Kelce koji će se po prvi put naći na suprotnim stranama u velikom finalu. Iako samo dvije godine razlike između njih, stariji Jason je rođen u Sjevernoj Karolini, dok je Travis rođen u predgrađu Clevelanda u kojemu su braća napravila prve sportske korake.

Prije prebacivanja u football, Jason se bavio hokejom na ledu i lacrosseom, dok je Travis igrao baseball i košarku. Ipak, football je prevagnuo i obojica su završili na sveučilištu Cincinnati. Mlađi brat Travis igra na poziciji tight enda, odlaskom Roba Gronkowskog postao najdominantniji na toj poziciji, uostalom kroz 17 utakmica play offa, čovjek je imao 15 TD hvatanja, više ih ima samo legendarni Jerry Rice.

Stariji Jason igra centra, pet puta je biran u najbolju momčad sezone, što znači da su obojica super važni za svoje momčadi. Travis punih devet sezona nije propustio niti jednu utakmicu zbog ozljede, Jason osam, što ukazuje da su braća izuzetno čvrsta.

Video: Braća Kelce

"Pokušat ćemo uživati, iako netko mora izgubiti, netko pobijediti, netko će slaviti, netko tugovati, ali se moramo pomiriti s tim" kaže tata Ed. Posebno draž ovom bratskom okršaju daje i priča o tome kako Jason razmišlja o kraju karijere. Lani je tek nekako pristao da ostane još jednu sezonu aktivan.

"Nevjerojatan trenutak za mene i obitelj. Onaj tko pobjedi imat će ultimativna prava na hvalisanje i zadirkivanje. Inače, uvijek navijamo jedan za drugog, ali večeras i ja želim pobijediti kako bih mogao "maltretirati" Travisa, poručio je Jason

 

Inače, Travis je malo "zločestiji" u odnosu na Jasona, čak je 2010. godine bio suspendiran zbog pada na testu za droge. Travis s druge strane je 2016. bio glavna zvijezda reality showa “Catching Kelce”, neka varijanta Bachelora gdje su se djevojke prijavljivale i pokušale osvojiti njegovo srce pred televizijskim kamerama.

Kopirati
Drag cursor here to close