Žute minute američke tenisačice

VIDEO I Sofia Kenin bacala stvari, psovala publiku

u jednom trenutku tijekom prvog seta počela je padati kiša, ali meč nije prekinut, što se Kenin nije nimalo svidjelo. Prije nego se uputila prema terenu i nastavila s igrom, ljutito je bacala stvari po klupi i vikala na suca.
Sport / Ostali sportovi | 10. 05. 2024. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka teniska zvijezda Sofia Kenin 2020. je osvojila Australian open i igrala finale Roland Garrosa, stigla je te godine do 4. mjesta na WTA ljestvici.

Velik pad forme je doživjela odonda 25-godišnjakinja, već dugo vremena se vrti oko 50. pozicije na ljestvici, pokušava se vratiti u sami vrh ženskog tenisa.

Jučer je u Rimu svladala lokalnu zvijezdu Luciju Bronzetti s 6-3, 6-2 u setovima, ali meč je bio prožet nervozom.

Naime, u jednom trenutku tijekom prvog seta počela je padati kiša, ali meč nije prekinut, što se Kenin nije nimalo svidjelo. Prije nego se uputila prema terenu i nastavila s igrom, ljutito je bacala stvari po klupi i vikala na suca.

Video: Žute minute Sofije Kenin

Rimska publika "nagradila" je Kenin gomilom zvižduka, a Amerikanka je kasnije viđena kako gledateljima viče "J...i se!".

Uspjela je privesti meč kraju i pobijediti, čime je izborila drugo kolo turnira, gdje je čeka 8. nositeljica Ons Jabeur. Bit će joj to puno veći izazov, ukoliko ga želi proći, trebat će uspjeti ostati smirena.

Kopirati
Drag cursor here to close