UFC 268

VIDEO | Chandler: ''Ako ne dobijem 'title shot' idemo u rat!''

Chandler i Gaethje uvjereni su kako je ovo borba za idućeg izazivača, nakon što Dustin Poirier i Charles Oliveira odrade svoju borbu za prvaka, u 12. mjesecu ove godine.
Sport / Ostali sportovi | 05. 11. 2021. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osim Usmana i Covingtona, na konferenciji za medije sudjelovali su još Rose Namajunas, Weili Zhang te Michael Chandler i Justin Gaethje. Za razliku od glavne i sunaslovne borbe večeri, borci lake kategorije neće se boriti za pojas, no svejedno privlače velik interes gledatelja.

Određena pitanja ipak se nameću po pitanju ovog meča. Naime, Michael Chandler još u devetom mjesecu izjavio je kako će Gaethje biti taj koji će napraviti prvi korak unatrag, dok Justin smatra kako će se Chandler brzo osloniti na svoje hrvanje, onda kad osjeti Justinovu udaračku moć.

''Znam da će pokušati doći do finiša u prvoj rundi, ali brzo će se pretvoriti u hrvača koji se kreće unatrag. Vidjet ćemo tko je kujica kada se krene bacati u moje noge.'', rekao je Justin.

''Svi znaju što se dogodi kada Michael Chandler kroči u kavez i svi znaju što se dogodi kada Justin Gaethje uđe u kavez. Ovo je razlog zašto smo prva borba 'main carda'. Započinjemo vatrometom. Uzmite svoj PPV što ranije. Justin Gaethje bit će gotov u prvoj rundi.'', odgovorio je Chandler.

Dakle, preostaje vidjeti tko će uistinu napraviti prvi korak unatrag i hoće li Chandler brzo shvatiti da ne može razmjenjivati udarce s Gaethjeem. Drugo pitanje koje se nameće jeste po pitanju važnosti ove borbe. Chandler i Gaethje uvjereni su kako je ovo borba za idućeg izazivača, nakon što Dustin Poirier i Charles Oliveira odrade svoju borbu za prvaka, u 12. mjesecu ove godine.

Predsjednik UFC-a Dana White upitan je u vezi ove teme. Naime, Islam Makhachev nakon pobjede protiv Dana Hookera također inzistira na prilici za napasti pojas. UFC-ov čelnik bio je poprilično suzdržan i nedorečen u trenutku kada mu je pitanje upućeno, no Michael Chandler se ubacio i na neki način mu pomogao.

''Nije nas briga što Makhachev kaže. U subotu navečer, Justin Gaethje i ja se borimo za poziciju idućeg izazivača.'', a Justin se složio.

''Već sam rekao, ako ne dobijem 'title shot', radimo pobunu. Idemo u rat. Moram biti subjektivan po ovom pitanju. Neću ovdje biti još dugo i stoga moram poduzeti nešto ako nas opet preskoče.''

Video: Najzanimljiviji trenuci sa press konferencije

 

Kopirati
Drag cursor here to close