Las Vegas

VIDEO: Burno uoči UFC-ovog eventa: Masovna tučnjava boraca, prekinuta presica

Predsjednik UFC-a izašao je pred novinare i rekao da je sigurnost svih prisutnih ugrožena, da je najbolje da se presica prekine te se ispričao.
Sport / Ostali sportovi | 09. 09. 2022. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana White prekinuo je press konferenciju uoči UFC-a 279 u Las Vegasu nakon što je usred konferencije došlo do masovne tučnjave boraca u backstageu. Predsjednik UFC-a izašao je pred novinare i rekao da je sigurnost svih prisutnih ugrožena, da je najbolje da se presica prekine te se ispričao.

Prema riječima šefa UFC-a, do kaosa je došlo nakon što su se u backstageu susreli Kevin Holland i Khamzat Chimaev sa svojim ekipama. Obojica trebaju nastupiti na UFC-u 279, ali ne međusobno, no navodno su već duže vrijeme u sukobu. Oni su se prvo porječkali, a onda je došlo do naguravanja i manje tučnjave koja se nakon nekog vremena smirila.

U tom trenutku u dvoranu je ušao Nate Diaz sa svojom velikom ekipom koja je također imala nešto za reći pa su počele letjeti boce i uvrede, ali dotad je već došlo dovoljno pripadnika osiguranja pa je spriječen incident većih razmjera.

Jedan od trojice krivaca za otkazivanje sinoćnje UFC-ove konferencije za medije, Khamzat Chimaev, vrlo brzo nakon spomenutog incidenta oglasio se putem ''storyja'' na svom Instagram profilu.

Čečen i Kevin Holland zapravo su započeli cijeli sukob verbalnom raspravom, a zatim je došlo i do naguravanja, ali veći fizički sukob je spriječen. Kasnije se umiješao tim Natea Diaza, a oni su se pokušali sukobiti s timom Khamzata Chimaeva. Bilo je tu bacanja bočica s jedne na drugu stranu, pokušaja fizičkog obračuna itd.

''Rekao sam im da se ne igraju s nama. Kevin i Nate dobili su ono što su zaslužili'', rekao je Khamzat u videu koji je objavio na svom Instagram profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close