Nizozemac je i dalje ispred Hamiltona

Verstappen: Moramo pokušati ostati fokusirani

"Moramo pokušati ostati fokusirani. Dvije su utrke do kraja, a kao što možete vidjeti, svašta se može dogoditi. Sve je moguće. Ja se osjećam dobro. Bit će ovo tijesna bitka do kraja", kaže Verstappen.
Sport / Ostali sportovi | 23. 11. 2021. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako u posljednje dvije utrke nije imao šanse protiv Lewisa Hamiltona, Max Verstappen nije nezadovoljan. I dalje je vodeći u ukupnom poretku, ima određenu prednost, koja nije velika, ali je opet prednost. Ostale su dvije utrke, Nizozemac ima osam bodova više od Britanca.

Naravno, ovdje u obzir treba uzeti činjenicu da je Max sat i pol prije starta utrke za Veliku nagradu Katara, doznao da neće startati drugi, nego sedmi jer je kažnjen zbog nepoštivanje dvostruke žute zastave na kraju subotnjih kvalifikacija. Max je svoj zaostatak anulirao već do petog kruga, probio se na drugo mjesto, ali bolje od toga nije mogao.

"Nismo imali brzinu ovoga vikenda za parirati Mercedesu. Imao sam najbrži krug koji mi donosi jedan dodatni bod, a svaki je bitan u ovom trenutku. No, ovaj vikend nije bio baš najbolji za nas. Moramo pokušati ostati fokusirani. Dvije su utrke do kraja, a kao što možete vidjeti, svašta se može dogoditi. Sve je moguće. Ja se osjećam dobro. Bit će ovo tijesna bitka do kraja. Znam da će biti teško sve do kraja, ali mislim da je to dobro – održava stvari zanimljivima", poručio je Max.

Kopirati
Drag cursor here to close