Na turniru u Washingtonu

Venus se vratila i izgubila

Ovo je za Venus bio prvi meč nakon onoga u Chichagu prošle godine kada je također poražena od Su-Wei Hsieh.Venus ima 42 godine.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2022. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon skoro godinu dana pauze, na teniske terene se vratila Venus Williams. Nekada prva igračica svijeta je zaigrala na WTA turniru u Washingtonu, gdje je poražena od kvalifikantice iz Kanade Rebece Marino 4-6, 6-1, 6-4, u meču koji je trajao sat i 52 minute.

U prvom setu je Venus izgledala dosta dobro, jedan break onaj iz sedmog gema je bio dovoljan za prvi set. U nastavku dosta uspona i padova u igri jedne i druge igračice. Kanađanka je nanizala pet gemova zaredom za čistih 6-1 u drugom, nakon čega je opet Venus preuzela konce igre. Imala je 3-0, 4-1, činilo se kako sigurnim koracima ide prema drugom kolu, ali je onda opet upala u rupu iz koje nije bilo povratka.

Drugi put je Marino nanizala pet gemova zaredom. Ovo je za Venus bio prvi meč nakon onoga u Chichagu prošle godine kada je također poražena od Su-Wei Hsieh.Venus ima 42 godine.

"Malo za zahrđala, sve je to očekivano. Bila sam u dobroj poziciji tijekom trećeg seta. Sve što mogu da radim je da nastavim trenirati, igrati turnire, nadam se da će već na sljedećem to biti puno bolje" istakla je nakon meča Venus.

Kopirati
Drag cursor here to close