Cheerleading

Veliki trijumf Let’s Dance-a

''Izuzetno smo ponosni na postignute rezultate, naročito kada uzmemo u obzir da pune dvije godine nismo aktivno trenirali niti se natjecali.
Sport / Ostali sportovi | 01. 04. 2022. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u Mostaru je održano Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u organizaciji Plesnog i Cheerleading kluba ''Erigo D'' Mostar, a pod pokroviteljstvom Cheerleading saveza Bosne i Hercegovine, Olimpijskog odbora Bosne i Hercegovine, grada Mostara te Sportskog saveza Grada Mostara.

Foto: PR / Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Mostaru

Ovo prestižno natjecanje sudili su eminenti stručnjaci iz Amerike i Hrvatske pozivajući se na pravilnik Europskog cheerleading saveza. 

Članovi Cheerleading i plesnog kluba ''Let’s Dance'' Nevesinje su pobjedonosno trijumfirali i ponijeli titulu prvaka Bosne i Hercegovine u čak šest kategorija, a preostale dvije su također odlikovane i to srebrnim odličjem.

Foto: PR / Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Mostaru

U juniorskoj konkurenciji su se predstavili sa dvije koreografije:

1) Freestyle Pom duo (Aleksandra Vučković i Tamara Lojpur) 1. mjesto,

2) All Girl Group Stunt 2. mjesto.

Seniorska konkurencija je osvojila:

3) Hip-Hop solo (Bojana Petković) 2. mjesto,

4) Hip-Hop duo (Bojana Petković i Ivana Munišić) 1. mjesto,

5) Freestyle Pom duo (Bojana Petković i Nataša Tamindžija) 1. mjesto,

6) Coed Group Stunt 1. mjesto,

7) Coed Cheer Team 1. mjesto,

8) Freestyle Pom Team 1. mjesto.

''Izuzetno smo ponosni na postignute rezultate, naročito kada uzmemo u obzir da pune dvije godine nismo aktivno trenirali niti se natjecali. Jedno je sigurno, svima nam je jako nedostajala cjelokupna euforija i plesni podijum i nismo mogli ljepše od ovoga da se vratimo starim obvezama. Bili smo vrlo ograničeni vremenski, ali su naši članovi pokazali da su pravi profesionalci, te su u rekordnom roku spremili veoma zahtjevne elemente i ostvarili zavidne rezultate. Sve im je bilo samo dodatan vjetar u leđa i motivacija, zato sada nastavljamo dalje istim tempom i spremamo se za sljedeća natjecanja. Do kraja plesne sezone očekujemo još ovakvih pozitivnih iznenađenja'', ističu iz kluba.

Foto: PR / Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Mostaru
Foto: PR / Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close